Disclaimer

Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met deze disclaimer.

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van www.bowling-sheerenberg.nl of met de tijdelijke onmogelijkheid om onze website te kunnen raadplegen. Verwijzingen naar hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. Bowling en Partycentrum `s-Heerenberg aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van internetsites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen. Bowling en Partycentrum `s-Heerenberg garandeert niet dat de informatie, software dan wel verwijzingen of hyperlinks die via deze website toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten.

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Bowling en Partycentrum `s-Heerenberg.

Het is toegestaan koppelingen te maken vanuit andere sites naar de sites van Bowling en Partycentrum `s-Heerenberg, doch uitsluitend in overeenkomst met onderstaande voorwaarden:
*De website mag niet de schijn wekken dat Bowling en Partycentrum `s-Heerenberg de site of daarop gepubliceerde producten ondersteunt.
*De website mag een link naar www.bowling-sheerenberg.nl maken, maar mag geen inhoud kopiëren of synchroniseren.
*De website mag geen onjuiste informatie over Bowling en Partycentrum `s-Heerenberg en haar producten en diensten geven.
*De website mag geen inhoud bevatten, waarin beledigende, lasterlijke, discriminerende, obscene of anderszins onaanvaardbare taal of onjuiste
   informatie wordt weergegeven.

Voor vragen of opmerkingen over de inhoud van de site kunt u contact opnemen via info@bowling-sheerenberg.nl

Alle rechten voorbehouden.        
 
 
Bowling & Partycentrum `s-Heerenberg
Tel: +31 (0)314-662642
Reserveringen telefonisch of mondeling
Logo Visa
Logo Mastercard
Logo American Express
Logo PIN betaling
Bowling & Partycentrum `s-Heerenberg
Stadsplein 5
7041 JA `s-Heerenberg
tel: 0314-662642
Email: info@bowling-sheerenberg.nl
Free WiFi
Wij accepteren:
Home
Informatie
Openingstijden
Arrangementen
Aanbiedingen
Facebook
Twitter
Vacature
Route
Sportbowlen
Youtube
Contact
Copyright © 2001 - 2022 Bowling- en Partycentrum `s-Heerenberg b.v. | Designed by Erik Hilferink | Contact | Postbus 163 - 7040 AD - `s-Heerenberg - Tel: +31-314-662642 | KVK 09044052 | BTW NL809264560B01 |
N.B.I. certified lanes | sitemap
| Disclaimer | Privacyverklaring